lauantai 24. maaliskuuta 2012

We Own This City


J&E: Palaillaan tälleen yöllisen postauksen merkeissä. Käytiin siel ulkon kuvailemassa, leikittiin turisteja ja muuten vaa pelleiltii. Saatii otettuu aika reilusti hyvii kuvii, mut sit alko tulla liian pimeetä ni ei oikee kuvatkaa onnistunu.

Tehtii äsken poppareita, täyty vaa mainita kuinka bädäreit ollaa, ku paketis luki, että aikuisen pitää olla valvomassa koko ajan. Meilläpä ei ollukkaa! Hurjaa elämää vietetään siis, olihan toi aika holtitonta kyll täytyy myöntää. Tiedä, vaikka mitä ois voinu käydä.

Kateltii äskön Janikan piirustuksii, kirjotuksii ja kuvii jostai tarha ja ala-aste ajoilta. Tommosii on aina välil kiva katella ku tulee nostalginen fiilis. Löydettii myös Janikan radio, jota sit kuunneltii. Aik hämyy, ku ei yleensä pahemmin radiota kuunnella vaa iha koneelt musaa.

Syötiin taas joku aika sitte, niit törkeen hyvii nachoja tälläkin kertaa. Niit ois tuol jääkaapis vaik millä mital, mut ehkä saadaa huomisen aikan syötyy niitäki pois. Jos ei, nit sit varmaan ne jää sinne tai menee roskii. Onko sillä oikeestaa vittuukaa väliä? No, meille vissiin on.


Yölliset huvit on meil suuret, kuunnellaa Olavi Uusivirtaa sekä kutitellaa jalkapohjii. Perus tämmöst yösäätöö.

"Helppo olla vapaa kuvitella
että kaikkeen löytyy syy..

Mä voin suunnitella mun koko elämän
vaimon ja viran ja talonkin..."


Tässä tosiasioit, jotka ei tuu muuttuu: Big Bang tekee muusiikkii, jota ilman ei voida elää. Mielikuvitus on se, mitä ilman ei pärjättäis ja me ollaan toisillemme ihmisiä, joita ilman kuoltais.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti