keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

I Could Use A Wish

J&E: Just saatii tehtyy palkanlaskennan koe. Oli aika helppo täytyy sanoo. Ollaan vaa yksinkertasesti  parhait siin.

Ollaa täs pari kolme tuntii oltu weheartit sivuil ja kateltu kuvii... Ai miten nii tehokasta opiskeluu? Ajateltii, et voitas linkittää tähä meijän kummanki sivut, et täs olis:
Erikan: http://weheartit.com/imaninja
Janikan: http://weheartit.com/wiineri
Löytyy varmaa aika pitkälti samoi kuvii kummaltaki, mut eipä varmaa tuu yllätyksenä kellekää.

Aika masentavaam, et kaikki venäläiset, jotka on eksyny meijän blogii on tullu jostai vitun online apteekki viagra sivuilta.. Hienoo.

Erika on tulossa kipeeks ja taitaa omistaa poskiontelon tulehduksen. Erittäin loistavasti siis menee. Toivottavasti ei tuu hirveen kipeeks, koska aikomuksena ois tosiaan hengailla vkonloppuna Janikan luona. Mut ollaa ain oltu sitä mieltä, että mitä välii sil on mis sairastaa, kavereitten luon ainaki on seuraa.

Lauantaina ollaan menos kuvaamaan Janikan bändin kans. Toivottavasti tulee hyvii kuvii ja kaikki menee muutenki hyvin. Pitäs vaa löytää joku hyvä paikka stadista päin, tai jostai muualta. Eiköhän kaikki kuitenki luonnistu ja mee niiku on tarkotus.

Saatii hankittuu Korean opiskeluu varten parit kirjat ja perjantain ois tarkotus alottaa opiskelu kunnolla. Hangulii osataa jo jonki verran. Täst se lähtee ja jonki ajan pääst ollaa jo mestareit! Ollaanhan parhait kaikes, mitä tehää.

Lähetää täst kohti ruokalaa ja näin. Meil on tänää viel eessä se Jamaica esitelmän pitämine. Yeahh.. Eiköhän se mee iha hyvin ku meni se edellinenki esitys, joka tuol kurssil pidettii.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti