tiistai 20. maaliskuuta 2012

Bring Me My Food

J&E: Ollaan taas vaihteeks koulussa ja kummalki jotai sontaa silmässä. Etitää täl hetkel Erikan tulevaa tatuointii fonttia. Aika hiljasta on. Ens viikol ois tarkotus varaa aika ja jos hyvin menee ni vois saada täs lähiaikoin sen hakatettuu.

Katottiin just Super Juniorin ja SNSD:n Seoul. Oli aika hyvä ja tuli semmone fiilis, et tuol me tullaa joku päivä olee. Kävelee niit samoi katui, mitä siin kuvattii. Sitä odotellessa siis, kuten yleensä. Jos meist ois kii ni oltais jo siellä.

Oltais tehty matikan läksyt, mut kummallakaa ei oo sitä helvetin monistetta, mist voi kattoo mitä pitää tehä. Nyt jää sit neki tekemättä, miten ikinä tullaa selvii tästä? Ei varmaa tullakkaa.

Ollaa ainoot tääl luokas ku muut on ruokiksel. Meki oltas jossai vaihees menos kattelee, mitä ruokaa siel on tarjol jos vaik innostais syyä. Yleensä kyl menee nii, et ruokalaa päästyy nälkäki katoo kummasti ku ei oo mitää gourmet aterioit tarjolla.. Ollaan nirsoja ja vaan paras kelpaa.

Suunniteltii edellisen tunnin aikan lisä suunnitelmii kesäks ja kelattii, et yks vaihtoehto on lähtee johki päi suomee vuokramökille ja kans tallinnas vois kävästä. Yritettii kans miettii pääsiäiseks jotaki kivaa, mut ei oikee onnistunu. Luultavasti keksitää kuitenki jotai. As usual.

weheartitEi kommentteja:

Lähetä kommentti