lauantai 17. maaliskuuta 2012

This Is The World We Live In

J&E: Eiliset suunnitelmat ei nyt menny iha niiku suunniteltii. Ei jaksettu lähtee kaupungille ku ois ollu aikamoist ravaamist. Päätettii sit mennä maanantain kaupungille, ku ei oo kouluu. Aamust mennää sit tekee kulttuuri kurssille yht esitelmää Jamaicasta. Eli ihan hyvä päivä tulos maanantaist.

Eilen siis värjättii ne Erikan hiukset, tuli hyvät ja kummatki piti tuloksesta. Väri sopii Erikalle hyvi ja vähä vaihteluu taas. Tehtii myös ruokaa, kuunneltii musaa ja katottii Running Man ep. 85 mis oli Big Bang! Oli kyl hyvä, ehk parempi jopa ku se eka osa, koska Big Bang voitti!

Illal mentii sit sinne leffaa, ja ei kyl petytty! Oli ihmeen hyvä suomalaiseks leffaks ja ne osas jopa näytellä. Kaikenlisäks ne jätkät oli tosiaa hyvännäkösii. Vois kyll mennä kattoo useemminki suomalaist tuotantoo, ei nyt iha jokast joka tulee, mut joitaki.


Tänään ajateltii katella Real Steel ja ottaa iha chillisti. Tänää Erika lähtee kotii kohti, mutta maanantain nähää taas ja voitas vaik päivitellä sillon. Ehkä selvitää täst yhen päivän tauosta.. Tai sit ei. Se nähää varmaa sillon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti