torstai 15. maaliskuuta 2012

Stalkers Know How To Arrange A Party

J&E: Janika yrittää opiskella englantii ja Erika vammaa. Passiivin opiskelu oli ainaki äsken meneillää, taitaa olla vieläki. On kuulemma ihan ällöttävää opiskella semmosta. Eipä taida olla kovin hyödyttävää toi Janikan opiskelu. Erika kuulemma häiritsee opiskelua.

Katottii äsken sitä draamaa ja oli aika dramaattista! Jäi myös aika mielenkiintosee kohtaa ja jatketaa varmaa jonkun ajan pääst kattomista. Sillä ei oltas äske haluttu millää lopettaa kattomist, mut kelattii, et vois pikkase lukasta enkkuu ja kirjotella tänne jotai.

Ollaa mietitty, et miks kukaan (t.o.p tai gd) tuu pitää meille sateenvarjoo sillon ku sataa? Ois niin romanttist ja näi, mut ei. Eipä tollasii tapahu irl kellekkää, ni miks meillekää. Kyl vaa k-draamois tapahtuu vaik mitä ja kummasti ku lopettaa kattomisen ja palaa takas maan pinnalle ni oma elämä vaikuttaa törkeen tylsält.

Elämäst puheenollen Janikan Alive albumi tuli eilen! On se vaan aika hieno ja huomaa, et siihen on panostettu. Aika damn hot kuvii t.o.p:sta. Ois kiva omistaa myös GD&TOP -levy, tosin kaikkihan ne ois iha jepa saada. Erika haluis kans yllättäen gd version tost Alive albumist. Mut ehkä sit ku mennää sinne koreaa, ni voidaa ostella mitä halutaa. Kaupat huutaa siin vaihees tyhjyyttää ja meijän tilit näyttää nollaa.


Joskus ois kiva syödä korealaist ruokaa. Suomes ei vaa oo hirveesti korealaisii ravintoloita. Yks korea house pitäis olla Kruunuhaas päin, et siel vois joskus kävästä. Korealainen ruoka näyttää aina niin hyvält draamoissa.

Main point siis se, että korea here we come! Be ready.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti