keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Boom Shaka Laka ~

J&E: Fantastic baby! Mahtavin päivä ikinä potee flunssaa kotona. Päätettiin piristää itteemme leipomalla mokkapaloja, jotka oli ihan tajuttoman hyviä. Tuli nostalginen fiilis kun kummatki syöny niitä viimeks joskus kakarana.

Viikko yhessä ku Janikan porukat Dubaissa. Me taidetaa olla pilvessä. Aika chilli viikko ollu ja varmaa jatkuu samaa rataa. Viikko tulee huipentuu perjantaina olevaa Rise Againstin keikkaan! yeahh. Toivotaan vaan, että päästään siihen mennes alas täält pilveltä.

Keikkaa ollaa odotettu jo törkeen kauan ja liput ostettii heti niitten tultua myyntii. Halu keikalle on kova ja mennää sinne hyppii vaik toinen jalka haudas. Voidaan jo kuvitella se fiilis ku tietää, et keikka on alkamas ja tunnelma kohoaa kattoon. Siin hetkes voi unohtaa kaiken ja vaan kuunnella helvetin hyvää musaa.

Helvetin hyväst musast puheen ollen, tänään ollaan popitettu Big Bangin Fantastic Babyy. MV on vitun hyvä ja miehet aika damn hot. Eipä herroilla oo huonoi videoita julkastukaan. Onhan ne aika täydellisyyttä hipovia. Nyt odotetaan, että Big Bang Alive albumi tipahtaa postilaatikosta. Koko levy on vaatimattomasti sanottu fucking awesome. Ois ihan jees jos niitten world touriin mahtuis suomiki tai edes joku lähellä sijaitsevista maista niin pääsis niittenki keikalle.

Onneks kesään ei oo enää kun pari kuukautta, sillä suunnitelmat on suuret.Mökille lähetään heti kesäloman alussa jos vaan mahollista. Siel se alkukesä kuluuki sujuvasti muusiikkii kuunnelles, jätkii katelles ja muuten vaa säätäen. Toki kesäl ois kiva lähtee ulkomaille, jos rahaa vaa ois ku _hiekkaa_. Rahaa on ku roskaa, mut ei ku hiekkaa!

Enää yks lukuvuos ja sit ois tarkotus valmistuu. Sen jälkee ainaki lähetään kahestaa reissaa johki minimatkalle, sillä rahaa ois tarve säästää Korean matkaa varten. Sinne ollaan suunnitelmien mukaa suuntaamas kahen vuoden pääst, pariks kuukaudeks. Näillä suunnitelmilla mennää jo jonki aikaa eteenpäin, mutta silti pyritään elää päivä kerrallaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti