perjantai 30. maaliskuuta 2012

Life Is Never Easy For Those Who Dream

J&E: Yllättäen hengataan taas koululla. Venaillaa, et opettaja tulis takas tauolta ni saatais tehtyy tehtävät valmiiks.

Rikotaan tänää meijän kaava, eikä mennä Janikalle yöks tänään vaan huomenna. Vanhemmatki ihmetteli iha äänee tätä päätöstä. Tää johtuu vaan siitä, että Janika menee sen isovanhemmille syömään ja huomen jää siis enemmän aikaa kaikkeen sääätöö. Huomaa kyl, et aika vitun kauan ollu perinteenä, et  vietetää perjantait Janikalla.

Erika ollu kipeenä alkuviikon ni Janika käyny kouluu itsenäisesti. Ihan vitun aktiivisesti kans. Mut nyt ollaa kummatki taas tääl ja suht tervein. Päästii taas päivittelee tätäki, onha täs ollu niiin järkyttävä taukoki, et ei mitää rajaa.

Oltais voitu kirjottaa viime viikonlopust, jollon meil oli aika jees ohjelmaa, mut koska ei oo nyt mitää kuvii siit, ni jätetään se huomiselle! Hyvin meni kyllä ja oli hauskaa. Mut siitä enemmän tosiaa myöhemmin.

Nyt saatii vihdoin tehtyy noi tehtävät ja voidaan keskittyy tähän kirjottamisee. Ei sittenkää voitu ku piti sosialisoituu koulukavereiden kans.


Nyt tutoroidaan yht kanssaopiskelijaa, et ei tää nyt luonnistu. Laitetaan viel pari kuvaa viihdyttää tylsii päivii ja palataan huomen paremman ajan, tekstien ja kuvien kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti