maanantai 19. maaliskuuta 2012

Fuck Us

J&E: Ollaan just koulus ja ollaan tehty about kolme tuntii esitelmää Jamaicasta. Kirjotellaan täs kuulumiset ja lähetää sen jälkee pyörii kaupungille päi. Eihän meijän pitäny käyä siel ku jo perjantain.. No parempi myöhää ku ei millonkaa. Eiks joo?

Tälle päivälle on kerääntyny kans aika mukavasti tehtävii koulujuttui koska luonnollisesti jätetää kaikki aina viimetippaa. Kuuluu kummanki perusluonteeseen.

Eipä oo kummankaa elämäs ton sunnuntain aikana tapahtunu mitää hirveen eriskummallista. Aika perus sunnuntai meinigil mentii. Erika siivoili, dataili, katteli sarjoi ja hengaili veljensä kans. Janika taas näki veljeensä sekä pelaili about koko päivän Saint Row II.

Tän viikon suunnitelmat on aika pitkälti viel auki, Janikal on huomen bänditreenit ja Erika näkee kaveriaan. Viikonloppu menee perinteisesti Janikan luona. Ei mitää maata mullistavaa tapahtumas siis.
weheartit

Päätettii laittaa mejän kummanki haaremii kuuluvast miehest kuvii. Onha se aika hyvännäköne, et kelpaa kyl katella. Ei ollakaa kirjotettu meijän haaremeista, mut siit voitas vaik tehä joskus erillinen postaus. Siit riittää kyl juttuu. Kylhä näist meijän kuvistki tulee ilmi, kenest pidetää.

Se ois taas uus kouluviikko alussa, eikä vieläkää tunnu motivaatioo löytyvän.. Vaik tälki hetkel tääl istutaa. Hirvee jano ja vituttaa olla tääl, mut iteppähä halutaa kirjottaa just nyt. Ei voi ku itteensä syyttää tälläki kertaa.

Nyt ei oikee luista, tarvitsemme liukastusainetta. Lähetää sit vissii hakee sitä stadist päi. Loppuu viel parit kuvat meijän komistuksest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti