torstai 15. maaliskuuta 2012

Different From Those Other Wannabes

 weheartit.com

J&E: Hello to the world, we are the world! Istuskellaan koulus täl hetkel. Aika tylsät aineet tänää.Palkkahallintoo ja lukio enkkuu ja matikkaa, boooring. Ollaa järjestetty aikasemmin matikan tunneil draamaa, ettei vaa tulis kanssaopiskelijoille tylsää. Meil on matikkaa datanomiryhmän kans.. Ne uskoo luultavasti, et seurustellaan tai jotai. Who cares. 

Tänään hakee liput huomisee leffaa. Mennää kattoo kohta 18. Eipä oo hirveesti tullu suomalaisii leffoi kateltuu, varsinkaa leffateattereis, mut toi vaikutti ihan hyvältä! Ainaki vaikutti olevan iha hyvännäkösii jätkii. Ehkä voidaan samaistuu monellaki tasolla, ku ollaanhan itekki kohta 18 ja suomalaisii. 

Huomenna ois sit ne ylppärit.. Eipä tullu oikee kertailtuu, mut eipä oikeestaa jaksa kiinnostaa. Hyvil fiiliksil mennää, eikä halutakkaa ottaa liian vakavaa asennetta. Menee miten menee ja se on sit siin. Jos ei oo tyytyväine ni ain voi mennä korottelee sitä numeroo.

Erika yöpyy taas pari yötä Janikan luona. Bileet, once again. Otetaa varmaa kyl iha chillisti ja katellaa Mary stayed out all nightia, syödää ja juoruillaa. Perus shittii. Ollaa aika hyvin vähennelty meijän pahaa tapaa jäädä tuijottelee youtube videoit. Ihan suotavaa ehk. Voi niit ain välil, mut meil se oli enemmänki parin tunnin luokkaa. Joo, elämä ois ihan jees. Tosin meijän elämä on kyl aika parasta, joten no need for that.

Kesätöit vois varmaa hankkii. Niit on vaa vähä vaikee saada nykysin ja ei muutenkaa jaksa kiinnostaa. Rahaa ois kiva saada, mut se töitten hankkiminen ja sit ku oot siel duunis puolet kesäst ni ei hirveest innosta. Ois kuitenki muutaki tekemistä ja kuitenki vika virallinen kesäloma ees, ni ois kiva ottaa vähä rennommi. Niit töit ehtii kuitenki tehä iha tarpeeks tulevaisuudes. 

Aikuistumine on perseestä, voitas olla forever young. Ikävä kyl semmost mahollisuutta ei ihmisille suoda, joten vanheneminen on väistämätöntä.  No onneks mieleltää voi pysyy nuorena ni voi tehä myös kaikkee vammasta ja ei niin kypsää myös vanhana. Meil ois suunnitelmis esim. moottoripyörä jengi ja kuolla 100 vuotiain 18.12.2094.

Yks asia mist ei olla mainittu viel tääl, on meijän yhteinen kirja projekti. Ollaan suunnniteltu koko juoni, hahmot ja maailma. Ollaan täl hetkel kirjottamas toista lukuu ja täytyy tällee vaatimattomasti sanoo ,et aika helvetin hyvältä näyttää. Ikävä kyl aika ei riitä kirjottamisee kauheen usein. Kesäl viimeistää ku on sit sitä luppoaikaa ni pääsee toiki edistyy. Ollaan vakaasti sitä mieltä, että saadaan toi viel joku päivä valmiiks ja rikastutaan.

Tuliki mielee, et ollaan päätetty alkaa opiskelee koreaa itsenäisesti. Mitään kurssei tarvita, osataa itekki. Tää siis sitä meijän parin vuoden päähän sijottuvaa matkaa varten. Ja muutenki, ollaan jo suunniteltu sitä opettelemist puolvuotta. Ajateltii eka mennä semmoselle kurssille, mut ei aika riitä siihenkää. Kuitenki nähää joka viikonloppu ni voidaan käyttää aikamme hyödyks opettelemal sitä koreaa.

Korea on nykysin aika suuri osa meijän keskusteluita ja aikalail jokapäiväst elämää muutenki. Ei sillä, että valitettais, ihan meijän oma valinta se on. Hauska vaan ku alkaa ajatella syvällisemmin tätäki asiaa. No me nyt muutenki ajatellaa joka helvetin asia aika syvällisesti. Ei käsitetä miten tehää se. Se vaan tulee automaattisesti kummaltaki, ni eikait siin. Vois ulkopuolisen näkökulmast vaikuttaa hiukkase oudolt, mut me nyt muutenki annetaa ittestäme aika outo kuva, ni mitä pienist.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti