perjantai 23. maaliskuuta 2012

Let Me See It, Right Now

J&E: Viikonloppu ja ollaan taas kahestaa Janikalla ku sen porukat lähti mökille! Jeij. Viikko meni tosi nopeesti, mut niinhä ne nykyää menee aina. Ollaa tänää keretty tekee vaik ja mitä. Koulus oltii jopa huima tunti palkanlaskennan tunnilla. Sit ollaa kokkailtu nachoja, jotka oli iha törkeen hyvii. Voitas laittaa täst teille pienimuotonen ohje, miten me ne tehään.

Nachot:

Tarviit:
1 pussi ihan normi nachoja
3 säilyketonnikala purkkii (vedessä mieluiten)
2 salsapurkkii, tulisuus oman maun mukaa (ite tykätää miedosta)
1 juustoraaste pussi
1 ranskan kerma

Näin teet:
1. Laitat uunin lämpenemään 200 asteesee ja laitat leivinpaperin syvälle uunipellille
2. Sekotat tonnikalat ja salsat keskenään
3. Levitä nachot pellille ja laita salsaseos niiden päälle tasaiseks kerrokseks
4. Ripottele juustoraastetta oman maun mukaan päälle (kantsii laittaa aika reilusti)
5. Laita uuniin n. 20min. Juuston pitää olla sopivasti sulanu ja saanu vähän väriä
6. Ota uunista ja anna jäähtyy jonki aikaa, mut ei kylmäks, annostele lautasille ja syö ranskan kerman kanssa

Syömisen jälkee ollaa otettu jonki verran kuvii ku ollu ihme inspiraatio päällä. Seki kaikki lähti siit ku päätettii jostai syyst ottaa kuvii big bangin levystä. Ne kuvat nyt meni vähä mite meni, mut loput onnistuki sit aika paljon paremmin. Onneks.. Erika maalas Janikan kasvoi ni tuli niistki kuvist hiukkasen mielenkiintosemman näkösiä.


Tänää ajateltii viel kuvailla illal ehkäpä lisää ja mitä nyt täs tulee mielee. Ei yleensä muutenkaa suunnitella meijän tekemisii nii pitkälle vaa meijän ideat syntyy yleensä aika randomisti. On se kyl paljo mielenkiintosempaa tehä asioit hetken mielijohteest ku kauan suunnitellusti. Sellasist spontaanisti tehdyist asioist tulee semmone fiilis, et oikeesti elää elämäänsä kunnolla ja vaan siin hetkessä.

Tää viikonloppu otetaa pikkuse eroo hearttaamisesta ku menny ehkä _pikkasen_ yli.. Mitä nyt eilen isuttii kummatki kotoinamme ja skypetettii 5 tuntii putkee ja hearttailtii kuvii.. hupsis, mites nyt sillee. No mut onneks ei oo jokapäivästä kuitenkaa toi tommone touhu.

Muisteltii tos just sitä meijän viikkoo ku oltii kahestaa tääl, et hitto säädettii sillo paljon. Ja yks saavutus oli ku kuunneltii 10 tuntii putkee Rick Astleyy.. Eikä ees kyllästytty siihen, itseasias se alko jopa kuulostaa iha siedettävältä. Nää on näit laadukkait kuningasideoit, joita saadaa ku hengaillaa kahestaa. No jos ei muut, ni ainaki syntyy hyvii muistoi.

Täs nyt vois saada semmosen mielikuvan, et ei tehä ikin muuta ku tommosii ihme vammailuja, mut kyl me kaikkee järkevääki keksitää. Ja kaikkee vähä luovempaaki tekemistä. Tommoset ihme vammailut nyt vaa yksinkertasesti kuuluu meijän elämää ku ain ei jaksa olla nii helvetin tosissaa.

We're out.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti