lauantai 14. huhtikuuta 2012

If It Makes You Happy, Do It

 weheartit.com

J&E: Meil oli viimeviikol vaa kolme koulupäivää ja sluibailtii ihan jokasen niistä. Hupsis. Luettii eilen meijän vanhempii kirjotuksii ja huomattii sellane juttu, että meist saa oikeesti varmaa aika laiskan ja saamattoman käsityksen. Se ei kuitenkaa iha pidä paikkaansa, koska vaik ei mentäiskää leffaa tai kuvailee tai mitää muut sellasta ni ei me silti vaa tyylii istuta ja olla tekemät mitää.

Valvottii torstai-perjantai välisen yön seittemää aamul ja nukuttii sit vähä päälle kolme tuntii sinä yön. No, herättii siin oli jokseenki outoo, ettei ees sen kummemmi lagauttanu tai väsyttäny niin hirveesti. Lähettii melkee heti ku oltii herätty ni kävelee semmone vitun säälittävä minilenkki ja haettii samal kaupast ruokaa. Illal sit kuitenki päätettii lähtee kävelee uuestaa ku haluttii vähä raitist ilmaa, eikä ees oikeestaa väsyttäny yhtään

Ei eka kelattu kävellä mitenkää erityisen kauan, mut sit loppujenlopuks käveltiiki semmoset pari tuntii. Käytii mustikkamaalla ja siel tuli jotenki semmone kesänen fiilis, ku lunta ei oikeestaa näkyny missää ja meri oli sulanu kokonaa, tosiaa. Voi olla, et siel ku käveltii ni ulkopuolisten silmin saatettii näyttää vähä silt, et ollaa pikkasen sekasin. Mentii mm. makaa sinne rantahiekalle, vaik tosiaa sato, ja laulettii siin Big Bangin love songii. Tuli semmone fiilis, et nyt ollaa onnellisii. Ja mitä me nyt muutaki meijän perus paskaa säädettii siel ku tankotanssittii pariski mahollises pylvääs ja laulettii/huudettii jatkuval syötöl edes jotain biisii. Meil on pariki semmost biisii, joit hoilataa aika usein. Ja viel sillee tosi seksikkäästi ilmeillen ja muutetaa ääniimme ihaniks. Aina yhtä seksikästä.

Enää ens viikko tätä jaksoo ja sit alkaa vihdoin kuudes ja viiminen jakso! Nää jaksot ja tää vuos on menny oikeesti iha törkeen nopeesti ja koht se kesäki jo on. Täs vaihees alkaa tosiaa olla ihan satavarmaa, että ei saada kumpikaan varmaa kesätöitä, joten voidaa oikeesti ottaa iha chillisti ja tehä, mitä halutaan.

Ollaa täs viime viikonlopust alkaen kummatki kirjoteltu ficcei. Neki, kuten kaikki muuki mitä tehää, on aika vitun loistavia. Ja tällee ilmotus asiana, niin sitä meijän vitun barbababaa ei oo löytyny yhtää mistää, eli sen on joku tosiaa vieny. Meil on kyl teoria siit, et Janikan lattia imee tavaraa. No kuitenki, ajateltii, et ostetaa uudet kindermunat, jos saatas niist uus vaalenpunane barbababa (eli barbara). Ei kuitenkaa sellasta meille suotu, vaan saati tollane sininen versio, joka ei tee muuta ku runkkaa. Erittäin viihdyttävä lelu siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti