maanantai 2. huhtikuuta 2012

A Name You Can Never Ignore

weheartit

J&E: Tänää käyää hakemas yo-kirjotusten tulokset ja opintosuoritukset meijän terveystiedon kursseista, et saadaa ne opintoviikot niistä. Vihdoin.. Saa nähä, miten on menny, aik jännää. Ei mitää hajuu, millo viralliset pisteytykset tulee, mut eiköhä tost saa aik hyvän käsityksen, miten on menny.

Lauantai meni taas tuttuun tapaan tosiaan Janikalla ja käytii kuvailee. Oli vaa nii helvetin kylmä, et ei siit oikee tullu mitää. Kyl me jotai otoksii saatii ja laitellaa niit varmaa pääsiäisviikolla. Siit puheenollen, hengaillaan about koko pääsiäinen Janikalla ja näin.

Sitä meijän pientä projektii saatii suunniteltuu jonki verran eteenpäi, et kyl se täst viel valmistuu! Sitäki ajateltii viiä eteenpäi tos viikonlopun aikana, ku aika reilusti kuitenki aikaa käytettävänä. Koreaaki ois tarkotus opiskella, et saatas se sillee kunnol alkuu. Mut kuten ollaa huomattu, ni asioitten alulle saamine on se vaikein osuus. Ainaki meille..

Pääsiäisen ajateltii ainaki käyä leffas ja sit kuvailee niiku normistikki. Sit varmaa iha spontaanisti, mitä nyt tulee mielee. Ois taas nii mont hyvää leffaa, mitä vois käyä kattelee, mut varmaa osast venataa, et tulee dvd:lle.

Aateltii syödä ens viikonloppun terveellisesti ja liikkuu sopivasti. Jos siit sit lähtis meijän entistäki terveellisempi elämä ja päästäs vaik kesäkuntoo (tai talvi...). Mut ei jaksa tostakaa ottaa hirveesti mitää ylimäärästä stressiä, ku ei me oikee ikin mistää jakseta. Jos tekee mieli syyä jotai epäterveellist, ni sit varmaa syyä. Varsinkaa ku kumpikaa ei omista minkäännäköstä itsehillintää.. Ehkä nyt aletaa skarppaa sit siinäki. (We wish)

Kesä iha törkeen lähel! (vaik ei silt tunnukkaa, ton vitun lumen takii) 9 viikkoo enää, ni sit ollaa kesälomal ja sitä odotetaan tosiaan innol! Edelleenki..  No onneks yheksän viikkoo menee aika lightning fast, jos menee samaa vauhtii ku nykyää muutenki viikot menee. Toivottavasti se ite kesäloma ei sit mee nii nopee, mut arvatekin menee vittu vie vielä nopeemmin. Ja sekös vasta vituttaakin.

weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti