perjantai 6. huhtikuuta 2012

We Livin' That Good Life

J&E: Tänääkin on ollu rento päivä. Tuntuu, et ois ollu tosiaa aika pitkä perjantai. If you know what we mean. Ei tänäänkää menty kuvailee, ku oli sen verran paska sää. Onneks meil on aika paljon julkasemattomii kuvii, mitä voidaa sit laitella tänne.

Ollaa tänää ja eile vähä sisustettu meijän huonetta. Ollaa päälystetty yks purkki, laitettu t.o.p:n kuvii seinälle ja nyt ollaa askarreltu kirjaimii toho seinälle. Aika tehokasta siis ja kaiken lisäks viel näyttääki hyvältä! Otetaa iha just kuvii noist meijän tuotoksist, kuhan Janika saa maalattuu noi kirjaimet loppuu ja saadaa viskottuu ne tonne seinälle.

Janika piirtää hevosia täl hetkel, ku saatii ne sistustus kirjaimet valmiiks. Nyt ne on kuivumas ja suoristumas kirjojen alla ja venaillaa, et saadaa ne kohtpuolii seinälle.

Tänää on ollu taas semmone pervoläppä -päivä, et oksat pois "ja kyytii vaa".Tänää ajateltii viel katella Mary stayed out all nightia jonku verran ja lagailla. Iha vitun aktiivista siis. Täl hetkel istutaa ja lagataa ja ootetaa ilmeisesti, et meijän A kuolee. Erinomasta. Tost seinäst tuli kyl aika jepa. Näyttää hyvält siis. Tosin niinhä kaikki, mitä me tehää.

Ja jottei ihan kokonaa ignoorattais meijän blogin joka kertasta ruoka osuutta, ni tänää syötii halloumii ja perunoita. Oli aika maukkaita. Ja sit kans aamul paistettii munariisi pasteijoita. Ja syötii terveellisesti kukkakaalia! Ollaa aika ylpeit itestämme sen johdosta.

Syötii kummatki yhet kindermunat ja saatii niist tottakai ne minilelut. Toinen niist on tommone seksikäs vaaleenpunane barbababa, joka ei ikin kaadu. Ei vaik kuinka hakkais maahan, ni aina se vaa nousee ja hymyilee meille. Toi on oikeesti iha törkeen viihdyttävä lelu..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti