sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

It's Too Early For Us To Be Apart

J&E: Laskettiin just eilen, että enää kuusviikkoo kouluu ja sit koittaa kesäloma ja vapaus. Aika helvetin jepa. Sit varmaa kesäl tulee kans kirjoteltuu tänne enemmän ku ei meil viikol oikee oo aikaa ja viikonloput käytetää johonki ihan muuhun. Eipä tos viikolla nyt yleensä mitään oikeen tapahukkaan, ni ei jakseta tulla tänne turhaa vaa löpisee paskaa.

Nyt kuitenki tällä viikolla on tapahtunu aika paljon asioita! Alotetaan vaik aikajärjestyksessä ensimmäisestä. Eli, tiistaina Erika kävi hakemassa septumin. Käytiin yhes harnessis ku oli koulust hypäri ja oli aikaa. Ei tosiaan oltu suunniteltu sitä, vaan sillee spontaanisti lähettii hakee sitä. On Erika kuitenki sitä suunnitellu hakevansa jo päälle vuoden, et joo. Ei näy viel, ku se käyää parin viikon pääst kiristää ja kääntää näkyvii tuolt nenän sisält, eli sitä odotellessa siis. Täl hetkel siis tuntuu vaa, et siel se on, mut ei näy.

Torstain sit oli kans aika aktiivinen päivä, sillä ruokiksella Erika kävi varaamassa tatuoimisajan ja Janika kampaaja-ajan, joka on 3.5. Janika aikoo repästä ja leikata hiukset lyhyiks! Niist tulee semmoset hienot, yllätys.  Aika radikaali muutos siis tiedossa, ku kuitenki Janikal ollu iha vitun kauan pitkät hiukset. Ja tosiaan Erikan tatuoimisaika on 14.5. eli siihenkää ei oo kovinkaa kauaa. Sit enää pari viikkoo kouluu jäljellä.

Perjantaina meil ei ollu kouluu, ku saatii meijän opettaja suostuteltuu pitää sen vapaana niin, et tehtii pari iha helvetin helppoo tehtävää. Päätettii sit vihdoin ja viimein tehä jotain muutaki ku vaa lagailla, eli päätettii mennä leffaa ja käytii kattoo titanic 3D. Olihan se yhtä hyvä ku aina ennenki ku sen on nähny. Iha jepa oli nähä se isolt screenilt ja viel kaikenlisäks tosiaa 3D. Koskettava oli.

Viikonloppu, vaikee varmaa arvaa, vietetty Janikalla. Ei nyt olla mitää sen kummosempaa tehty, kuha nyt perus säätöö. Ei olla käyty kuvailee, et sen vois ottaa varmaa tavotteeks täs joku päivä. Vaik ens viikonloppuna jos säät suosii ja näin. Eipä me oikee ikinä jakseta tehä mitään väkisin tai sillee, et suunnitellaa jotai ja sit se ois pakko tehä. Tehää, mitä halutaa sillon ku on semmone fiilis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti