tiistai 24. huhtikuuta 2012

Life Is A Bitch, So Learn To Fuck It

J&E: Tiistaissa mennää jo ja uus jakso alko eilen. Täs jaksos meijän perjantai on aika perseestä, meil on kuus tuntii putkee palkanlaskentaa. Ihanaa. Meil on pidennetty viikonloppu, taas, koska saatii puhuttuu meijän palkanlaskennan maikalle, niin, et maanantain ei oo kouluu. Ja tiistai tosiaa luonnollisesti vapaa, koska vappu. Eli perjantai- sunnuntai hengaillaan Janikalla. Nyt ajateltii oikeesti jopa mennä kuvailee.

Täl viikol ei oikee oo mitää suurempaa tapahtumaa. Perus lagailuu. Outoo vaa ku viimeviikol meil oli vaik minkä näköstä. Mut sit ensviikolla on taas sit vähän kaikenlaista. Esim Erika käy kääntämässä sen septumin ja Janikal on se kampaaja. Ja onhan ens viikol just se vappuki. Laitetaan kyl heti kuvaa niist hiuksista ku saadaa kuvattuu ne!

Näin parin päivän nyt ei oo iha hirveesti tapahtunu mitään. Mitä ny kouluu ja normi hengailuu. Eipä täs siis oikee mitää hirveen erikoist kirjotettavaa oo. Kuha jotai normi paskaa meillä. Mitäs muutakaan?

Saatiin tänään meidän matikan kokeet ja oltii varmoi, et päästäis just ja just läpi. Mut päästiikii iha hyvi läpi siit. Erika sai kasin ja Janika sai ysin. Tuli kyl niin yllätyksenä tääkin, kun tosiaan tuntu että se koe meni päin persettä. Mut ollaa ilmeisesti nii totuttu sluibailuu, et saadaa tollasii numeroit ilma sen kummempaa panostusta.

 weheartit

Tähä viel tämmöne random info, et helvetti me ei kestetä one directionii. Ensinnäki, weheartit on vittu täynnä niiden kuvia. Ne ei ees oo niin hyvännäkösiä, joten ei kestetä kattoo niide naamoja. Vituttaa ku kaikki fanittaa niitä, vaik niis ei oo _yhtään_ mitää erikoista. Ni mitä vittua? Niitten musakaa ei oo persoonallista tai muul tapaa muust massast erottuvaa. Pelkkä massabändi, jonka faniryhmä koostuu yllättäen jostai keskenkasvusista teinitytöistä. Onnee niille. Eikä mitää henkilökohtast.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti