lauantai 7. huhtikuuta 2012

Time Passes So Fast

J&E: Tää koko pääsiäine menee nyt tai ainaki tähä asti menny tekemättä vittu yhtään mitää. Ei ees jakseta selittää mitää, et ajateltii joo tän kerra ottaa chillisti, ku ei yksinkertasesti vaa olla jaksettu tehä mitää hirveen kummosta. Piti sinne leffaanki mennä, mut se sit vähä jäi, tosin sielt ei oikee tullu mitää ja kaikki näytösket oli iha täynnä. Sit piti käyä kuvailemas, mut se kariutu siihen, et tuol on helvetin huono sää. Sokoksel piti käyä ostaa uudet vakiolasit meille, ku Janika eilen vähä riehu ja sit se lasi oliki lattial limuinee kaikkinee. Mut yllättävää kyl, ei saatu raahattuu sinnekää itteemme.

Noist laseist puheenolle, meil on ollu vitun huono tuuri niiden kans. Meijän tapohi kuuluu rikkoo niit vuorotellen, millon mitenki.

Tänää käytii kyl tos lähikaupas hakee lisää limuu. Iha vitusti siis ulkoiluu ku toi kauppa on niin hirveen kaukan. Ollaan tottakai syöty, mut ei ees jaksettu väsää mitää kummempaa ruokaa. Ristikkoperunat vaa uunii ja voila. Kyl me pari jaksoo Mary stayed out all nightia katottii. Suunnitelmis oli tehä yks kulttuuri kurssin referaatti, mut ei tullu tehtyy kyl sitäkää. Ollaa saatu siis iha vitusti aikaa tänää. Oikee vois onnitella meit näist huimista saavutuksista.

Tänää on kyl on tapahtunu aika traaginen katoaminen. Nimittäin meijän barbababa katos... Ollaa etitty sitä oikeesti joka helvetin kolkasta koko talosta, mut se on kadonnu ku tuhka tuulee. Siis miten voi olla mahollista. Ollaa tääl iha surun murtamia ku ei löydetä sitä. Ollaa varmoi, et se on karannu koska oltii nii väkivaltasii sitä kohtaa.Nää kuvat on jotai vanhoi otoksii, ku ei tosiaan oo mitää uutta matskuu täl hetkel. Ehkä ens viikon aikan tai viikonloppun saadaa oikeesti lähettyy sinne kuvailee ja näin. Ja muutenki ois suunnitelmis olla hieman aktiivisempi ens viikonloppun ku vietetää se taas normisti tääl Janikal varmaa. Viel hyvä ku meil ei oo perjantaina sit kouluu ollenkaa vaa on vapaata. Eli ens viikol tullaa olee koulus vaa kolme päivää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti