torstai 5. huhtikuuta 2012

We're Crazy More Than Ever

J&E: Pääsiäislomalla ja munia löytyy! Hengaillaan taas vaihteeks tääl Janikal. Sunnuntaihi asti oleillaa kahestaa ja sit Erika lähtee sukuloimaan isovanhemmilleen. Täks päiväks ei oo mitää sen suurempii suunnitelmii, ajateltii kerrranki ottaa iha chillisti. Koska ollaa aina niin vitun kiireisii.

 Tää viikko oli yllättävän kiireine ku tiistain oli enkun kuuntelu,keskiviikkon palkanlaskennan koe ja tänää viel palkkahallinnost koe. Ei tosin otettu noistakaa mitää stressii ni ei se nii pahalt tuntunu. Ei ees ite mitenkää erityisesti tos aiemmin huomioitu, et niit on ollu about joka päivä. Me nyt ei ilmeisestikää oikee osata stressaa mistää tämmösist ni ei luettu näihinkää. Stressaamattomuus on kyl oikeestaa iha jepa.

Janika sai täs viikon aikan Big Bang -julisteen! Oli unohtanu iha kokonaa, et semmonenki oli tulossa. On iha törkeen hieno ja iha helvetin isoki. Onneks Janikal on tääl kuitenki seinätilaa mihi iskee sen. Oha toi kyl aika komee. Ainaki komeit miehii, ofc. Komeet (korealaiset...) miehet ollu aika oleelline osa meijän keskusteluit täl viikol.. Niiku aina, täl viikol vaa viel enemmä ku yleensäkki. Ollaa nimittäi kehitelty semmost tarinaa. Ei vissii jää epäselväks, mistä tää kyseinen stoori kertoo?

Käytii tänää aikasemmi kaupas hakee safkaa meille, ettei iha nälkää kuolla tääl. Tuli ostettuu kyl terveellist ruokaa, eikä hirveesti mitää turhaa shittii. Ainoot semmoset epäterveelliset, mitä ostettii ni oli suklaamunat tällee pääsiäisen kunniaks.. Ja okei, ehkä kans jäätelöö ja limuu, mut perustellaa ne sil, et on pääsiäinen ja vietetää kuitenki neljä päivää yhes, ni pakko nyt jotai on syyä. Eli, annetaa tää itellemme anteeks.

Ollaa mietitty, et ei vissii osata ikin käyttäytyy niiku normi ihmisten ehkä tulis. Meil tulee välil ihme vammailu hetkii, jollon esim irvistellää toisillemme ja muuta semmost yhtä ihanaa. Samoin välil aletaa laulaa random biisei duettoina. Eikä voida tehä sitäkää normisti, vaa pitää väännellää naamaa samal ja muuttaa ääntä aina laulust riippuen tosi seksikkääks. Tämmöst meijän jokapäiväst hommaa, et ite kyl koetaa se iha normiks, mut muut ihmiset ei välttämät oo iihan samaa mieltä. Toisaalt, ketä kiinnostaa, ollaa tämmösii ja ei auta. Ainaki hyväksytää toisemme tämmösinä, ku ollaa kummatki yhtä vammasii.

 
 

Tosiaa, täs ois niit viime vkonlopun kuvii ku oltii tervasaares kuvailee. Oli iha vitun kylmä, tuuli perkeleesti, mut oli silti iha jees, koska seura oli iha parhaast pääst. Iha hyvii otoksii meijä mielest. Taas vaihteeks näi vaatimattomasti ilmastuna. Mut niihä me aina sitäki. Mitä sitä turhaa valehtelee ja vähättelee, fakta on fakta.

Tänää oli jopa nii lämmi, et tehtii matikan läksyt pihal istuen. Anteeks, oikeesti seistii päillämme ja tehtii niit. Näköjää onnistuu tää komiikka puoliki iha loistavasti, pitäskö harkita, jotai siihe liittyvää alaa? Tosin voi olla, et meijä läpät lentäis yleisölt hiukkase ohi. Se on kyl huomattu. Ei sit tiietä johtuuko siitä, et muut on vaa vitusti liian tyhmii meijän läpille ja tylsii, vai siit, et oikeesti meijän huumorintaju on vaa nii hämärää.

Ei jotenki osata keskittyy tähä kirjotuksee satasel, jos kuunnellaa liia hyvää musaa ja tekee mieli laulaa mukan, ni sit on pakko keskeyttää ja laulaa. Huoh. Ollaa sit vissii miehii, ku ei pygetä tekee kaht asiaa samaa aikaa. No minkäs teet.

Janikas tuntuu hieman, et sen paska on nykysin erityisen kovaa ja vihertävää, et pitäiskö mennä lääkäriin? what do you think? Erika taas miettii, et pitäskö viiä Janika johonki mielentilatutkimuksee, heti sen lääkäritarkastuksen jälkee tietysti. (nii se meijän läppä tosiaan)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti