lauantai 7. heinäkuuta 2012

We're Back Again

J&E: Ei oo pitkää aikaa tosiaa tullu kirjoteltuu, joten ihan törkeen outoo taas palaa tähän. Mikää ei oo sinänsä oikee muuttunu tänä aikan. Mitä nyt kesäloma alkanu. Erikal siniset hiukset ja sivukalju ja janikal tosiaan ne lyhyet, räikeen punaset. Tai ainaki nää meijän värit kovasti yrittää, ei vissii oo yhtää haalistunu tai mitää sinne päinkää.. Muuten ei vissii olla ulkonäöllisesti muututtu ollenkaa.. että ihan ollaan samannäkösiä ja näin vieläki.

No, kesäloma on menny tahan asti iha sairaan hyvi.. Ei nyt jakseta alkaa eritellä ihan kaikkee, mitä ollaa tehty, mutta on täs on ehtiny käyä paikas jos toisessaki ja tehä kaikennäköstä.. Toki ollaan jatkettu myös tätä meijän easisti ottamista ja näin... Kuvaamas ei olla käyty ku tasan kerran, ja seki oli enemmän sellast jutteluu ja pihal istumista.. Eli kuvii ei oo pahemmin odotettavis täl hetkellä. Ehkä me jossai vaihees täs päästää taas siihen kuvailuu ja saadaa jotai iha kunnon kuviiki aikaseks.. Ehkä.

Yks, tai pari asiaa oikeestaa, mitä ollaa löydetty kesän aikana on American Horror Story ja Supernatural.. Ihan törkeen hyvii sarjoja ja erittäin koukuttavia.. Eli sarjamaratoneja on ollu yks jos toinenki ja itseasiassa just tänää kelailtii vähä jatkaa ton Supernaturalin parissa tos illemmalla...

Mentii eilen, tai tänää itseasias,nukkuu siin aamu yheksän aikoihi ja sitä ennen kävästii viel tos hakaiksessa kaupassa hakee pizzatarvikkeita ja sit haettii samal torilta ruusu ku Janika on huomen menos sen kaverin konfis juhlii.. No ruusu oli kiva ja tehtii tos vähä aikaa sit ne pizzat.. ja pakko sanoo tällee todella vaatimattomasti, et oli aika, tai ei aika vaan oli, täydellistä jälleen kerran. Viel tuol ois kolme pientä pizzaa odottamaas, et syyän ne.. Et eiköhän tässä illan aikana viimeistää syödä neki tuolt pois..

Ollaan huomattu, et meil on tälläsii ihme kaavoja.. .Esimerkkinä yks meijän varmaa ärsyttävimmistä ja pitkäaikasimmista se, että ei vaan saada aikaseks katottuu Saksikäsi Edwardia... Uskotaan kyllä, et se olis hyvä leffa ja näin, mut siit on vaa tullu meille tälläne vitun kaava.. Ei auta, kyl me se viel joku päivä katotaa! Sama ku se, mistä nää kaavat älyttii oli se ku meil on kaupas aina tietyis tilanteis pakko ostaa vaan samanvärisii tuotteita.. Sit on pakko miettii, miks ne sopii keskenää ja et ne värit tosiaa sopii sit toisiinsa.. Okei, se saattaa olla tosi vammasen kuulosta, mut ei siin ku meil on vissii jotain iha oikeeta pakko-oireiluu ja muuta, et.. tälläst tää elämä vähä on...

One Direction ei oo enää ainoo bändi, mitä vihataan vaan meil on tullu tää yks k-pop bändi exo, mitä kohtaa meil on jotai iha käsittämätöntä inhoo.. Ei suostuta tykkää niist, eikä haluta kuunnella niiden yhtäkää biisii, jos vaik vahingos tykästyttäiski niihin tai jotain..Koska se olis siis vähintään joku maailman loppu tai muuta... Yks syy on se koska se on saanu iha ihmeellist hypetystä aikaa ja niiden fanit on suht samanlaisii ku One Directionilla... Ja niiden fanit on tosiaa samaa luokkaa ku sm:llä muutenki tuppaa olee... Eikä siin oo yhtää jätkää joka ois oikeesti huolel iskeny ulkonäöllää tai muulla... Meil ei siis oo yksinkertasesti mitää syytä pitää siit kyseisestä bändistä..

Big Bang tosiaa on sit tulossa eurooppaa, ei nyt muisteta ollaanko tästä mainittu vai ei, mut iha sama.. Sinne ollaa menos jos vaan meistä on kii ja pieniki mahollisuus saadaa siihen.. Tosin ainoo vaikee voi olla niiden keikkalippujen hankkiminen, koska ne loppuunmyydä aina siin jossai ensimmäisen minuutin aikana, että siit sitte... Ja jos ne tyylii menee johki saksaa tai näi, nii varmaa iha siel paikalliset saa sen tiedon niiden sivuille ensimmäisenä...Mut ihan sama, me niin mennään sinne. Siit ei oo kysymystkää, nii ei jaksa turhaa miettii, et mitä jos ei päästäkkää.. Pakko on ja jos ei, ni sit ei varmaa paljoo auta..

Meille luvattii, että tulis kunnon ukkosta ja myrskyy, mutta sitä ei oo vittu kuulunu eikä näkyny.. Pidetää kummatki ukkosesta ja sellasest myrskyilmasta (tylsästä ja värittömästä) ihan törkeenä, mut ei vittu vie voida meille ees sitä suoda.. Ollaa täs koko kesä tyylii venailtu, et jos saatas ees pienimuotone ukkone tai jotain, mut ei.. Kolme jyrähdyst on vissii paras, mitä on tullu täälpäin, nii tosi jees... Mut toivo elää, ehkä täs viel kesän aikana jossai vaihees saatas seki sitte..

Ajateltii nyt vähä ryhdistäytyy ja skarppaa tän bloggaamisen kanssa, jos vaik vähä useemmi tulis kirjoteltuu. Ei ees ite oikee tiietä, miks tää nyt on jääny ja näin, mut jos ei oo nii ollu mitää tärkeet asiaa, ni mitä sitä sillee turhaa paskaa tulla kirjottelee, right?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti